European Economy Group a inceput activitatea in Romania in anul 1992 prin compania European Economy Services. In anul 2000 s-a infiintat compania European Economy Romania care este broker de asigurari si servicii financiare si isi desfasoara activitatea la nivel national, prin intermediul unei echipe profesioniste formate din peste 3500 de colaboratori, angajati, consultanti si parteneri.
Cu un know-how de top, asigurand colaboratorilor o pregatire profesionala de exceptie, European Economy contribuie substantial si in mod activ la cresterea sigurantei sociale a oamenilor din Romania.
Prin activitatea desfasurata, ofera clientilor, posibilitati de investitii, economisire sau asigurari, in conditii de maxima siguranta.

Garantiile sunt multiple, unele fiind oferite prin contract, altele de seriozitatea si experienta partenerilor, dar si de ratingul si de legislatia tarilor in care se fac investitiile. Avand o astfel de paleta de parteneri si produse, o logistica si un sistem adminstrativ de ultima generatie, European Economy ofera colaboratorilor garantia succesului in constructia propriei lor afaceri. Este o garantie pentru viitor, ei avand in fata o adevarata cariera, cu posibilitati de castig nelimitate. Este un sistem de afaceri pur capitalist, corect, stabil si extrem de bine platit. Si pentru ca motivatia colaboratorilor sa fie permanenta, exista sistemul de pregatire profesionala si cel de premiere a realizarilor. Astfel exista baze solide pentru un parteneriat de exceptie prin care se dezvolta un business corect. Prin munca sustinuta, in echipa, rezulta un success greu de egalat, pentru toti partenerii din afacere.